Yükleniyor
  • Müşteri Destek
  • 0216 410 55 33

Balçova Belediyesi Kalitesini Belgeliyor

İzmir Balçova Belediyesi, yapılan denetimler neticesinde 3 yıl boyunca 'ISO 9001 2008 Kalite Yönetim Sistemi' belgesini almaya hak kazandı.

 

Balçova Belediyesi, yapılan denetimler neticesinde 3 yıl boyunca 'ISO 9001 2008 Kalite Yönetim Sistemi' belgesini almaya hak kazandı. İzmir Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ise, aldıkları kalite belgesinin işareti olan bayrağı belediye önündeki göndere çekerek Balçova halkına ilan etti.


Balçova Belediyesi, sosyal belediyecilik ve kamu kaynaklarını faal ve randımanlı kullanım hususunda sunduğu hizmetleri uluslararası standartlar seviyesine çıkardı. Avrupa Birliği Komisyonu ve Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafınca görevlendirilmiş bağımsız kurumların yaptığı denetimler neticesinde, Balçova Belediyesi'nin belirlenen alanlarda tüm sorumlulukları yerine getirdiği tescillenmiş oldu. 

İzmir Balçova Belediyesi'nin 3 yıl boyunca 'ISO 9001 2008 Kalite Yönetim Sistemi' belgesini kullanmaya hak kazandığını ifade eden Mehmet Ali Çalkaya, "Günümüzün gerekliliği olan ve Toplam Kalite Yönetimi Standardı olarak dünyada kabul gören, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi'nin etkin olarak uygulanması için Belediyemizde geçen sene faaliyetlerimize başlamıştık. Kalite faaliyetleri çerçevesinde, belediyedeki personellerimize eğitimler verdik, eksiklerimizi tamamladık. Hizmetlerimizin kalitesinin tescillenmesi bizler için gurur verici" diye konuştu.
 

Whatsapp ile ulaşın