Yükleniyor
  • Müşteri Destek
  • 0216 410 55 33

Erzurum GHSİM Kalitesini Tescillendiriyor

Erzurum GHSİM çalışanları ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemi belgesi eğitimi alıyor.

 

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemi belgesi eğitimi alıyor. 60 çalışan kursa katılırken, spor şehri Erzurum'da GHSİM spor tesislerinin TSE kalite seviyesine yükseltip, uluslararası boyutlardaki faaliyetlere ev sahipliği yapmak içinde rakipleriyle arasındaki farkı arttırıyor.


GHSİM, AR-GE Birimi Proje Koordinatörü Mustafa Kocaman tarafınca hazırlanan ve KUDAKA yetkililerince başarılı bulunan proje Erzurum'da hayata geçti. GHSİM, KUDAKA tarafından sağlanan teknik destek ile ISO 9001:2008 kalite yönetim belgesi eğitimine başladı. Beş gün sürecek olan bu eğitimi 60 GHSİM çalışanı alıyor. Kalite Yönetim Sistemleri Baş Denetleyicisi ve Eğitmen Gamze Özdamar tarafından verilen eğitimin neticesinde kursa katılan çalışanlar sınavdan geçecek ve başarılı sağlayan GHSİM çalışanına iç tetkikçi sertifikası verilecek. Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil'in de katıldığı bu eğitimde Gamze Özdamar, çalışanlara teorik eğitimin yanı sıra uygulama eğitimi de veriyor. İlk eğitim, 3 Bin kişilik Arena Konferans salonunda yapıldı. İkincisi  ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılıyor. Gamze Özdamar deneyimlerini ve bilgisini GHSİM çalışanlarına aktarıyor. 
 
Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil ise, ISO 9001:2008 kalite yönetim belgesi eğitimine büyük bir önem verdiklerini söyleyerek, "AR-GE Birimimizin KUDAKA'ya sunduğu proje başarılı bulundu. Bu bağlamda KUDAKA'nın teknik desteği ile biz personelimize bu eğitimin verilmesini sağladık. 60 çalışanımız bu eğitim kursuna katılıyor. İnanıyorum ki, kurs sonunda bu belgeye sahip Erzurum'da ikinci kamu kuruluşu olacağız. Artık, GHSİM spor tesislerini TSE kalitesine yükseltip, uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmak içinde rakiplerine fark atacağız. Bu belge takım ve ekip ruhu için çok önemli olacak. Çok önem ve değer verdiğimiz bu eğitimin başarılı geçmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Whatsapp ile ulaşın